Sieto de Vos Uitvaarten

Ik vind het heel belangrijk om u de allerbeste dienstverlening aan te bieden. Dat alle families de tijd en aandacht krijgen die nodig is in een voor hun zo moeilijke periode. Ik hecht veel waarde aan het geven van duidelijke informatie en begeleid u het liefst in alle rust en stap voor stap, in het tempo dat bij u past. Omdat het mij niet altijd lukt om de tijd en begeleiding te bieden die ik zou willen, ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Sieto de Vos Uitvaarten. Sieto werkte al langere tijd als freelancer voor mij. Het viel me op dat steevast alle nabestaanden voor wie Sieto een uitvaart had verzorgd, altijd vol lof over hem waren. Sieto blinkt uit in vriendelijkheid en servicegerichtheid, niets is hem te veel.

Het kan dus zijn dat Sieto de Vos Uitvaarten voor u de uitvaart zal verzorgen. Op deze manier kan ik garanderen dat de uitvaart met veel zorg en een grote mate van nauwkeurigheid voor u wordt geregeld. Omdat Sieto en ik dezelfde werkwijze hebben en voor dezelfde dingen staan, heb ik hier 100% vertrouwen in. Net als ik zal Sieto er zich voor inzetten dat uw dierbare een afscheid krijgt zoals u dat wenst.

Sieto de Vos:

“Het is voor mij een eer dat Ellen dit samenwerkingsverband met mij is aangegaan. Ik doe er alles aan om precies dezelfde kwaliteit als Ellen te bieden.

Ellen, dank je wel voor het vertrouwen.

Met aandacht en passie voor mijn vak begeleid ik nabestaanden om een mooie uitvaart te verzorgen voor hun overleden dierbare.

Door de ervaring die ik in de afgelopen jaren als uitvaartbegeleider heb opgedaan, weet ik de juiste wegen te bewandelen en vertaal ik de wensen van de overledene en van de nabestaanden naar een uitvaart die zo veel mogelijk aansluit op deze wensen.

Het is mijn doel zo veel mogelijk te ontzorgen, door zaken uit handen te nemen die prima door mij geregeld kunnen worden. Tóch zelf iets regelen? Dat is natuurlijk ook goed. Net wat bij jou past. Ik ben altijd beschikbaar om te helpen en te ondersteunen.

Is er een uitvaartverzekering?

Het maakt niet uit bij welke maatschappij deze is ondergebracht. De verzekering kan heel eenvoudig door mij worden afgehandeld. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Ook dat hoort bij ontzorgen.

Ook van tevoren de ideeën voor een uitvaart bespreken en doornemen bestaat tot de mogelijkheden.

Even een telefoontje of een berichtje naar mij is voldoende (06 – 83 63 41 28).”

Lees meer over Sieto op https://sietodevosuitvaarten.nl

Sieto de Vos
24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden 06 83 63 41 28Contact

Mijn blog

Een Kijkje In De Wereld Van De Uitvaartzorg

Werk als uitvaartverzorger
25 jan

Hoe mijn werk als uitvaartverzorger mijn houding tot de dood veranderde

Mijn werk gaat over de dood. De dood is niet iets waar de meesten van ons zich[..]
Lees verder
coronamaatregelen voor uitvaarten
18 feb

Coronamaatregelen voor uitvaarten vanaf 18 en 25 februari

De coronamaatregelen voor uitvaarten veranderen met ingang van 18 en 25 februari. In deze blog leg ik[..]
Lees verder
coronamaatregelen voor uitvaarten
25 jan

Update persconferentie 25 januari over de coronamaatregelen voor uitvaarten

De persconferentie van 25 januari laat een verdergaande versoepeling zien: de samenleving wordt verder geopend. In deze[..]
Lees verder