Reviews

Wat Zeggen Anderen Over Mij?

“Toen ik wist dat mijn vrouw niet lang meer te leven had, kwam ik op de site van Ellen terecht. Ik nam met haar telefonisch contact op en had meteen al een goed gevoel. Ellen heeft het vertrouwen van ons  in haar niet beschaamd. Onder het motto alles kan maar niks moet, heeft ze alles voor mij en de kinderen tot in de perfectie geregeld en kunnen wij terugzien, ondanks ons verdriet, op een perfecte uitvaart. Ook de nazorg is goed geregeld. Ze appt, mail of belt nog regelmatig met ons hoe het gaat. Ellen dank je wel.

– Familie Schnellbacher, Amsterdam

Ellen, dank voor je fijne menselijke begeleiding bij het regelen van de uitvaart van onze vader. Je hebt gemeend interesse, weet waar je over praat en hebt ons fantastisch ontzorgd bij het hele proces. Echt aan te raden op basis van onze recente ervaring. Dank Ellen, gr Rob.

– Rob de Leur, Amsterdam

“Mijn man en ik hoorden dat hij een levensbedreigende ziekte had. Verdriet en paniek. Wie moet ik bellen, hoe moet ik dat regelen alleen.

Wij kwamen bij Ellen Somsen terecht. Met z’n drieën het gesprek gehad, wat zijn onze wensen. Alles was bespreekbaar. Alles zo rustig. Wat een opluchting voor mij, maar ook voornamelijk voor mijn man. Ik stond er niet alleen voor.

Na het overlijden van mijn man, kwam Ellen bij ons thuis en samen met het gezin hebben we alles doorgesproken. De crematie is gegaan, alles precies, volgens de wens van mijn man.

Als gezin hebben wij in deze moeilijke periode, hier een heel goed gevoel over. Dit is voor ons een grote troost. Dit alles hadden wij niet kunnen doen zonder Ellen. Hierbij wil ik Ellen bedanken voor haar steun tijdens deze moeilijke periode.”

– Maudy de Kiewit, Amsterdam

Hulde aan Ellen Somsen en Esther Geels voor het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder Sara. Met recht professioneel, menselijk en warm!

– Sara Abels, Amsterdam

In december 2018 is mijn moeder in de nacht van zaterdag op zondag overleden. Het was heel fijn dat wij al die nacht een beroep op Ellen mochten doen. Zij is direct naar mijn moeders woning gekomen om de op dat moment belangrijkste zaken met ons door te spreken en deze – op een lastige tijd zo midden in een weekend – direct te regelen. Onze contacten in de daaropvolgende week waren uiterst prettig. Ellen was goed bereikbaar. Zij vroeg op een rustige, vriendelijke manier door naar onze wensen, dacht goed met ons mee en zorgde er vervolgens voor dat alles tot in de details werd geregeld. Tijdens de uitvaartplechtigheid leidde zij de sprekers op een sfeervolle, warme manier in en bleef zij voor het overige bescheiden op de achtergrond. Dat kon ook, want alles was door haar perfect georganiseerd. Ook dank zij Ellen kijken wij terug op een mooie uitvaart van mijn moeder. We kunnen Ellen daarom met een gerust hart aan anderen aanbevelen.”

– Ton Goedhart, Badhoevedorp

“Ellen heeft de uitvaart van onze moeder geweldig verzorgd. Ik heb haar leren kennen als zeer vriendelijk, begripvol en in alles bereid om mee te denken. Ze belde zeer snel terug na het eerste verzoek om informatie en regelde vervolgens alle zaken uitstekend, met regelmatig telefonisch contact en overleg. Het regelen van de uitvaart van je moeder is een moeilijk en emotioneel proces. Ellen heeft ons daarin echt heel goed bijgestaan en ons veel zorgen uit handen genomen.”

– Arnoud Lansberg, Amsterdam

“Ellen is uitvaartondernemer én mens. Dat maakt haar bijzonder. Ze gaf me echt het gevoel dat ze luisterde en begreep wat wij wilden. Ze dacht met ons mee en regelde alles volgens afspraak. Op het afscheid zelf was ze op een fijne, persoonlijke en professionele manier aanwezig. Daardoor vroegen meerdere mensen me haar gegevens. Want ja, we hebben allemaal ooit uitvaartzorg nodig….”

– Hanneke Dijkman, Rotterdam

“Ellen heeft mij en mijn familie heel goed bijgestaan en geholpen. Zij kwam meteen nadat ik voor het eerst belde en gaf ons meteen duidelijkheid over wat er allemaal moest gebeuren, daarna is zij gelijk aan de slag gegaan. Wat voor ons met name heel fijn was, was dat Ellen ons ook de ruimte gaf om de uitvaart op onze manier te regelen en ons ook daarbij hielp. De samenwerking en communicatie ging soepel, Ellen reageert altijd snel en denkt met je mee zonder dwingend te zijn. Haar hulp maakte een moeilijke tijd een stukje makkelijker en wij waren erg tevreden.”

– Hester Brink, Amsterdam

“Ellen heeft de uitvaart zeer prettig en deskundig georganiseerd. Er was ruimte om eigen wensen vorm te geven. Ellen deelde praktische zaken en toonde zich ook een goede sparring partner over de voor- en nadelen van suggesties die wij deden. Haar ervaring kun je goed gebruiken. Ze hield goed overzicht. Over de kosten is ze ook transparant. Ellen is betrouwbaar, behulpzaam en fijn in de omgang.”

– Marion Kranenburg, Amsterdam

“Vorig jaar, sept 2016, is mijn schoonmoeder overleden op zaterdagavond 22:45 dus een vervelender tijdstip is bijna niet mogelijk. Toch heeft Ellen kans gezien om op dit tijdstip alles te regelen wat nodig was. Ook het verdere verloop, zoals de crematie, vervoer, regelen uitvaartcentrum, zijn uitstekend verlopen in een hele prettige sfeer.
Zelfs het altijd weer vervelende financiële aspect is naar volle tevredenheid afgehandeld. Kortom: Ik was blij met haar, en kan haar van harte aanbevelen!!”

– Henk Janse, Amsterdam Nieuw Sloten

“Voor een vriendin (zonder familie) van mijn moeder heeft Ellen de uitvaart verzorgd. Voor mij werd zij dé partner om uit te zoeken wat voor deze bijzondere situatie het best passend was. Op elk moment bereikbaar, meedenkend, zorgvuldig in haar communicatie. Alle afspraken werden tot in detail en stipt nagekomen, dat was heel fijn. Alle betrokkenen kijken er met veel waardering op terug.”

– Marijke Andringa, Badhoevedorp

“Kan niet anders zeggen dan dat wij een hele prettige ervaring hebben met Ellen. Contact via mail en/of telefoon is elke keer supersnel en duidelijk geweest. Ellen is een warm persoon, die alle omstandigheden goed aanvoelt. Wij hebben als familie heel erg prettig met Ellen samengewerkt, en wij zouden Ellen aan iedereen aanraden!”

– Michele van Bommel, Amsterdam Nieuw Sloten

“Ellen doet de uitvaart heel persoonlijk, neemt veel tijd en is erg attent. De familie was heel tevreden.”

– Marjon Meijer, Amsterdam

“Wij hebben Ellen als uitvaart verzorgster gehad en wij hebben haar ervaren als een zeer vriendelijke, geduldige en meedenkende vrouw. Wanneer je in zo een situatie komt is het geruststellend dat iemand je op zo een manier bij kan staan, zich goed in kan leven en alles tot in de puntjes regelt.”

– Raymond en Bianca Logman, Amsterdam

“Rust, vertrouwen, nuchterheid en empathie. Zeer welkome eigenschappen in zo’n hectische en verdrietige tijd. Wij vonden deze bij Ellen Somsen. Dank daarvoor.”

– Frank Mul, Amsterdam

“Ellen, namens mijn broer, ma en mijzelf enorm bedankt voor je geweldige, menselijke inzet bij het regelen van de uitvaart van onze vader. De wijze waarop je ons ontzorgd hebt, heeft ons erg geholpen in het totale proces. Nogmaals dank en groet, Rob.”

– Rob, Amsterdam

“Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van Ellen Somsen Uitvaartzorg. Ellen heeft onze familie uitstekend geholpen toen onze moeder overleed. Ze is vriendelijk en behulpzaam en voelt goed aan wat nodig is. Alles was door haar uitstekend geregeld! Wat ook prettig is, dat zij niks opdringt en ook op de kosten let. We waren voor deze uitvaart een stuk minder kwijt dan de (vergelijkbare) uitvaart van onze vader die twee jaar geleden is overleden.”

– BvdG, Amsterdam

“Wij waren erg onder de indruk van de ondersteuning van Ellen Somsen. Warm, professioneel, betrokken en met oog voor detail. Ellen is erg prettig in de omgang en voelt situaties feilloos en haarscherp aan. Zij geeft veel ruimte voor een eigen invulling van de uitvaart, zonder daarbij de regie ook maar 1 seconde uit het oog te verliezen. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

– Huub Hoogenboom, Amsterdam

24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden 06 28 620 820Contact

Mijn blog

Een Kijkje In De Wereld Van De Uitvaartzorg

Duurzame grafbedekking
05 sep

Duurzame grafbedekking

In deze blog vertel ik u wat de mogelijkheden zijn voor duurzame grafbedekking. Al eerder heb ik[..]
Lees verder
Duurzame crematie
16 jul

Duurzame crematie

Sinds kort behoort een duurzame crematie tot de mogelijkheden. Cremaere in Almere is sinds maart 2019 open[..]
Lees verder
herdenkingsbijeenkomst badhoevedorp
04 okt

‘Ik zal je nooit vergeten’

Op 3 november organiseert Memento in het dorpshuis van Badhoevedorp een herdenkingsbijeenkomst voor Badhoevedorpers en omwonenden van[..]
Lees verder