Reviews

Wat Zeggen Anderen Over Mij?

“Ellen is uitvaartondernemer én mens. Dat maakt haar bijzonder. Ze gaf me echt het gevoel dat ze luisterde en begreep wat wij wilden. Ze dacht met ons mee en regelde alles volgens afspraak. Op het afscheid zelf was ze op een fijne, persoonlijke en professionele manier aanwezig. Daardoor vroegen meerdere mensen me haar gegevens. Want ja, we hebben allemaal ooit uitvaartzorg nodig…. ”

– Hanneke Dijkman, Rotterdam

“Ellen heeft mij en mijn familie heel goed bijgestaan en geholpen. Zij kwam meteen nadat ik voor het eerst belde en gaf ons meteen duidelijkheid over wat er allemaal moest gebeuren, daarna is zij gelijk aan de slag gegaan. Wat voor ons met name heel fijn was, was dat Ellen ons ook de ruimte gaf om de uitvaart op onze manier te regelen en ons ook daarbij hielp. De samenwerking en communicatie ging soepel, Ellen reageert altijd snel en denkt met je mee zonder dwingend te zijn. Haar hulp maakte een moeilijke tijd een stukje makkelijker en wij waren erg tevreden. ”

– Hester Brink, Amsterdam

“Ellen heeft de uitvaart zeer prettig en deskundig georganiseerd. Er was ruimte om eigen wensen vorm te geven. Ellen deelde praktische zaken en toonde zich ook een goede sparring partner over de voor- en nadelen van suggesties die wij deden. Haar ervaring kun je goed gebruiken. Ze hield goed overzicht. Over de kosten is ze ook transparant. Ellen is betrouwbaar, behulpzaam en fijn in de omgang.”

– Marion Kranenburg, Amsterdam

“Vorig jaar, sept 2016, is mijn schoonmoeder overleden op zaterdagavond 22:45 dus een vervelender tijdstip is bijna niet mogelijk. Toch heeft Ellen kans gezien om op dit tijdstip alles te regelen wat nodig was. Ook het verdere verloop, zoals de crematie, vervoer, regelen uitvaartcentrum, zijn uitstekend verlopen in een hele prettige sfeer.
Zelfs het altijd weer vervelende financiële aspect is naar volle tevredenheid afgehandeld. Kortom: Ik was blij met haar, en kan haar van harte aanbevelen!!”

– Henk Janse, Amsterdam Nieuw Sloten

“Voor een vriendin (zonder familie) van mijn moeder heeft Ellen de uitvaart verzorgd. Voor mij werd zij dé partner om uit te zoeken wat voor deze bijzondere situatie het best passend was. Op elk moment bereikbaar, meedenkend, zorgvuldig in haar communicatie. Alle afspraken werden tot in detail en stipt nagekomen, dat was heel fijn. Alle betrokkenen kijken er met veel waardering op terug.”

– Marijke Andringa, Badhoevedorp

“Kan niet anders zeggen dan dat wij een hele prettige ervaring hebben met Ellen. Contact via mail en/of telefoon is elke keer supersnel en duidelijk geweest. Ellen is een warm persoon, die alle omstandigheden goed aanvoelt. Wij hebben als familie heel erg prettig met Ellen samengewerkt, en wij zouden Ellen aan iedereen aanraden!”

– Michele van Bommel, Amsterdam Nieuw Sloten

“Ellen doet de uitvaart heel persoonlijk, neemt veel tijd en is erg attent. De familie was heel tevreden.”

– Marjon Meijer, Amsterdam

“Wij hebben Ellen als uitvaart verzorgster gehad en wij hebben haar ervaren als een zeer vriendelijke, geduldige en meedenkende vrouw. Wanneer je in zo een situatie komt is het geruststellend dat iemand je op zo een manier bij kan staan, zich goed in kan leven en alles tot in de puntjes regelt.”

– Raymond en Bianca Logman, Amsterdam

“Rust, vertrouwen, nuchterheid en empathie. Zeer welkome eigenschappen in zo’n hectische en verdrietige tijd. Wij vonden deze bij Ellen Somsen. Dank daarvoor.”

– Frank Mul, Amsterdam

“Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van Ellen Somsen Uitvaartzorg. Ellen heeft onze familie uitstekend geholpen toen onze moeder overleed. Ze is vriendelijk en behulpzaam en voelt goed aan wat nodig is. Alles was door haar uitstekend geregeld! Wat ook prettig is, dat zij niks opdringt en ook op de kosten let. We waren voor deze uitvaart een stuk minder kwijt dan de (vergelijkbare) uitvaart van onze vader die twee jaar geleden is overleden.”

– BvdG, Amsterdam

“Wij waren erg onder de indruk van de ondersteuning van Ellen Somsen. Warm, professioneel, betrokken en met oog voor detail. Ellen is erg prettig in de omgang en voelt situaties feilloos en haarscherp aan. Zij geeft veel ruimte voor een eigen invulling van de uitvaart, zonder daarbij de regie ook maar 1 seconde uit het oog te verliezen. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

– Huub Hoogenboom, Amsterdam

24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden 06 28 620 820Contact

Mijn blog

Een Kijkje In De Wereld Van De Uitvaartzorg

Westgaarde Amsterdam west
17 jan

Westgaarde vernieuwt zich!

Herdenkingspark Westgaarde, gelegen aan de Ookmeerweg in Amsterdam, is voor veel inwoners van Amsterdam West een bekend[..]
Lees verder
Laat je niet kisten, van Marieke Henselmans
31 okt

“Laat je niet kisten door de commercie”, een boek van Marieke Henselmans

In het boek “Laat je niet kisten door de commercie” schrijft Marieke Henselmans dat een uitvaart vaak[..]
Lees verder
Kosten van een uitvaart
28 sep

Kosten van een uitvaart

Regelmatig krijg ik de vraag "Wat zijn nu eigenlijk de kosten van een uitvaart?" Er is de[..]
Lees verder