Locaties

Meestal wordt de uitvaartplechtigheid gehouden in een kerk of in de aula van een crematorium of begraafplaats. Dit kan heel mooi zijn.
U kunt het afscheid nog persoonlijker maken door voor een bijzondere locatie te kiezen, die geheel past bij uw wensen en de levensstijl van uw dierbare.

Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt. Zo kunt u er voor kiezen om de plechtigheid te laten plaatsvinden bij een strandtent op Bloemendaal, de favoriete kroeg van uw dierbare, het verenigingsgebouw van de club waar uw dierbare lid van was, in een bijzonder kapelletje etc. Soms bent u dan zelfs goedkoper uit. Zelf vind ik het ook heel mooi als de plechtigheid in de open lucht, midden in de natuur, wordt gehouden.

Ik verzorg uitvaarten in de omgeving van Amsterdam en Nijmegen. Op verzoek kan ik ook een uitvaart verzorgen buiten deze regio’s. Ik ben voortdurend op zoek naar stijlvolle locaties. Mocht u zelf een andere locatie op het oog hebben, laat het me dan weten. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden.

Ik heb afspraken met de volgende locaties:

Nijmegen en omgeving

Hotel Erica Berg en Dal

Hotel Erica Berg en DalDit hotel heeft een schitterende en unieke ligging midden in de bossen en is gesitueerd in een oorspronkelijk landhuis. Er zijn verschillende zalen, die qua omvang variëren. Het is mogelijk om hier zowel de afscheidsplechtigheid als de condoleance te houden.

Statige uitstraling

Vooral de ruimte voor het hotel vind ik erg mooi, een groot grasveld met in het midden een vijver, omgeven door grote, oude bomen. Daardoor wordt een bijzondere uitvaart met een “statige” aankomst mogelijk.

Meer informatie

Begraaf- en Gedenkpark Heilige Landstichting

Begraaf- En Gedenkpark Heilige LandstichtingDe ‘Heilig Land Stichting’ ligt in een prachtige omgeving. Het is een uniek park waar begraven, gedenken, cultuur en natuur op bijzondere wijze samen komen.

Met natuurbegraafplaats!

Sinds kort is er ook een natuurbegraafplaats geopend. Deze ligt vlak bij de prachtig gelegen Hemelvaartkoepel. Het is heel bijzonder om bij deze koepel in de open lucht een uitvaartplechtigheid te houden.

Meer informatie

Natuurbegraafplaats Heidepol Arnhem

Natuurbegraafplaats Heidepol ArnhemDeze Natuurbegraafplaats biedt een prachtig alternatief voor traditioneel begraven of cremeren. Heidepol ligt tussen Arnhem en Ede, midden in de natuur, in een rustige en groene omgeving, vlak bij Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ik vind het zelf een heel mooie begraafplaats!

 

 

Natuurlijke omgeving

Op het terrein is in de open lucht een boskapel voor het laatste afscheid aanwezig. In een natuurlijke omgeving is ruimte voor passende muziek, toespraken en andere manieren om afscheid te nemen. Bij slecht weer kan de afscheidsceremonie plaatsvinden in de beschutting van een overdekte heidekapel.

 

Meer informatie

Meneer Vos Nijmegen: ideaal gelegen!

Meneer Vos NijmegenAls u de uitvaartceremonie niet in een aula van een crematorium of begraafplaats wilt houden, dan kan Meneer Vos voor u een goede optie zijn! De ligging is uniek, in een prachtige groene en ruime omgeving, direct tegenover begraafplaats Jonkerbos en dicht bij crematorium Jonkerbos.

 

Ook kunt u na afloop van de plechtigheid de condoleance hier houden. Dat kan koffie zijn met iets lekkers, een koffietafel, of een aangeklede borrel etc. Vrijwel alles is mogelijk.

Maatschappelijke doelstelling

Meneer Vos is een maatschappelijke onderneming. Zij biedt mensen met een handicap een zinvolle werkplek, in de vorm van dagbesteding of als werkervaringsplaats.

Meer informatie

24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden 06 28 620 820Contact

Mijn blog

Een Kijkje In De Wereld Van De Uitvaartzorg

Werk als uitvaartverzorger
25 jan

Hoe mijn werk als uitvaartverzorger mijn houding tot de dood veranderde

Mijn werk gaat over de dood. De dood is niet iets waar de meesten van ons zich[..]
Lees verder
coronamaatregelen voor uitvaarten
18 feb

Coronamaatregelen voor uitvaarten vanaf 18 en 25 februari

De coronamaatregelen voor uitvaarten veranderen met ingang van 18 en 25 februari. In deze blog leg ik[..]
Lees verder
coronamaatregelen voor uitvaarten
25 jan

Update persconferentie 25 januari over de coronamaatregelen voor uitvaarten

De persconferentie van 25 januari laat een verdergaande versoepeling zien: de samenleving wordt verder geopend. In deze[..]
Lees verder