Uitvaartlocaties in Amsterdam en omgeving

Voor een afscheidsbijeenkomst kan Ellen Somsen Uitvaartzorg terecht bij alle crematoria en begraafplaatsen in Amsterdam en omgeving. Hier vindt u een overzicht van alle crematoria. Een overzicht van alle begraafplaatsen vindt u hier. In Amsterdam wordt de uitvaartplechtigheid meestal gehouden in een kerk of in de aula van een crematorium of begraafplaats. Dit kan heel mooi zijn.

U kunt het afscheid nog persoonlijker maken door voor een bijzondere locatie te kiezen, die geheel past bij uw wensen en de levensstijl van uw dierbare .Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt. Zo kunt u er voor kiezen om de plechtigheid te laten plaatsvinden bij een strandtent op Bloemendaal, de favoriete kroeg van uw dierbare, het verenigingsgebouw van de club waar uw dierbare lid van was, in een bijzonder kapelletje etc. Soms bent u dan zelfs goedkoper uit. Zelf vind ik het ook heel mooi als de plechtigheid in de open lucht, midden in de natuur, wordt gehouden.

Ik verzorg uitvaarten in Amsterdam en omgeving. Op verzoek kan ik ook een uitvaart verzorgen buiten deze regio’s. Ik ben voortdurend op zoek naar stijlvolle locaties. Mocht u zelf een andere locatie op het oog hebben, laat het me dan weten. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden.

Ik heb afspraken met de volgende locaties:

Amsterdam

Buiksloterkerk Amsterdam

buiksloterkerk Amsterdam

De Buiksloterkerk is het oudste monument van Amsterdam Noord binnen de ring. Een prachtig gerestaureerd gebouw vlak achter de Buiksloterdijk.

Sfeervolle kerk

Het is een bijzonder sfeervolle kerk voor het houden van een uitvaartplechtigheid. Ook de condoleance kan hier plaatsvinden.

Bezoek de website van de Buiksloterkerk >>

Badhoevedorp

Molen van Sloten Amsterdam

Bijzondere uitvaartlocatie Amsterdam

De Molen van Sloten is de naam van een poldermolen in het dorp Sloten bij Amsterdam. Het is een eikenhouten, rietgedekte achtkantige stellingmolen op een stenen voet.

Indien u of uw dierbare houdt van oer-hollandse tradities, is een uitvaart bij de Molen van Sloten wellicht een optie.

Zowel de afscheidsbijeenkomst als de condoleance kan hier worden gehouden. De molen ligt op de grens van Amsterdam en Badhoevedorp en is nog volledig operationeel. Bovendien hangt er een vriendelijk prijskaartje aan de huur van de molen.

Molen in de rouwstand bij begrafenis

Tenslotte is het mogelijk om, indien u dit wenst, speciaal voor uw dierbare de wieken van de molen in de zogenaamde rouwstand te zetten.

Bezoek de website van de Molen van Sloten >>

Amstelveen

Wijngaard Amstelveen

wijngaard Amstelveen

Wijngaard de Amsteltuin is onderdeel van een recreatiegebied aan Langs de Akker in Amstelveen. De prachtige faciliteiten op het terrein, zoals het stijlvolle ontvangstgebouw, de verschillende zalen en zomers terras, bieden volop ruimte voor partijen, workshops, proeverijen, vergaderingen en een mooie uitvaart.

Een uitvaart op een wijngaard, midden in de Randstad, op een rustgevende plek met uitzicht over de wijnvelden: bij de Amsteltuin is dit mogelijk! Het uitzicht is wijds en geeft een bijna mediterraan gevoel. Zowel de plechtigheid als de condoleance kunnen hier worden gehouden.

Maatschappelijke doelstelling

De Amsteltuin biedt senioren een plezierige dagbesteding. Ook senioren met diverse ouderdomsbeperkingen kunnen hier het “buiten zijn“ ervaren.

Bezoek de website van Wijngaard de Amsteltuin >>

24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden 06 28 620 820Contact

Mijn blog

Een Kijkje In De Wereld Van De Uitvaartzorg

herdenkingsbijeenkomst badhoevedorp
04 okt

‘Ik zal je nooit vergeten’

Op 3 november organiseert Memento in het dorpshuis van Badhoevedorp een herdenkingsbijeenkomst voor Badhoevedorpers en omwonenden van[..]
Lees verder
uitvaartwensen vastleggen
17 jul

Voorgesprek: om uw uitvaartwensen vast te leggen

“Bedankt, het was fijn dat u er was!” Deze kaart kreeg ik van een mevrouw met wie[..]
Lees verder
Westgaarde Amsterdam
17 jan

Westgaarde vernieuwt zich!

Herdenkingspark Westgaarde, gelegen aan de Ookmeerweg in Amsterdam, is voor veel inwoners van Amsterdam West een bekend[..]
Lees verder

SaveSave