Uitvaartlocaties in Amsterdam en omgeving

Voor een afscheidsbijeenkomst kan Ellen Somsen Uitvaartzorg terecht bij alle crematoria en begraafplaatsen in Amsterdam en omgeving. Hier vindt u een overzicht van alle crematoria. Een overzicht van alle begraafplaatsen vindt u hier. In Amsterdam wordt de uitvaartplechtigheid meestal gehouden in een kerk of in de aula van een crematorium of begraafplaats. Dit kan heel mooi zijn.

U kunt het afscheid nog persoonlijker maken door voor een bijzondere locatie te kiezen, die geheel past bij uw wensen en de levensstijl van uw dierbare .Er is vaak veel meer mogelijk dan u denkt. Zo kunt u er voor kiezen om de plechtigheid te laten plaatsvinden bij een strandtent op Bloemendaal, de favoriete kroeg van uw dierbare, het verenigingsgebouw van de club waar uw dierbare lid van was, in een bijzonder kapelletje etc. Soms bent u dan zelfs goedkoper uit. Zelf vind ik het ook heel mooi als de plechtigheid in de open lucht, midden in de natuur, wordt gehouden.

Ik verzorg uitvaarten in Amsterdam en omgeving. Op verzoek kan ik ook een uitvaart verzorgen buiten deze regio’s. Ik ben voortdurend op zoek naar stijlvolle locaties. Mocht u zelf een andere locatie op het oog hebben, laat het me dan weten. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden.

24/7 bereikbaar voor het melden van een overlijden 06 28 620 820Contact

Mijn blog

Een Kijkje In De Wereld Van De Uitvaartzorg

Duurzame grafbedekking
05 sep

Duurzame grafbedekking

In deze blog vertel ik u wat de mogelijkheden zijn voor duurzame grafbedekking. Al eerder heb ik[..]
Lees verder
Duurzame crematie
16 jul

Duurzame crematie

Sinds kort behoort een duurzame crematie tot de mogelijkheden. Cremaere in Almere is sinds maart 2019 open[..]
Lees verder
herdenkingsbijeenkomst badhoevedorp
04 okt

‘Ik zal je nooit vergeten’

Op 3 november organiseert Memento in het dorpshuis van Badhoevedorp een herdenkingsbijeenkomst voor Badhoevedorpers en omwonenden van[..]
Lees verder

SaveSave