Het Team

Bij Ellen Somsen Uitvaartzorg willen we u graag de allerbeste dienstverlening aanbieden. Dit betekent dat we alle tijd voor u nemen. We hechten veel waarde aan het geven van duidelijke informatie en begeleiden u het liefst in alle rust en stap voor stap, in het tempo dat bij u past. Ook de uitvaart wordt met veel zorg en een grote mate van nauwkeurigheid voor u geregeld. Ik heb er uitdrukkelijk voor gekozen dat u bij ons altijd te maken heeft met maar één contactpersoon, waardoor er een laagdrempelig contact is en ook heel belangrijk geen kans op miscommunicatie.

In principe ben ik degene die de uitvaart voor u zal verzorgen. Maar het kan voorkomen dat ik een van mijn freelancers voor u zal inschakelen om de uitvaart voor u te organiseren, bijvoorbeeld omdat ik zelf al een familie aan het begeleiden ben en u dan niet de tijd en begeleiding kan bieden die ik zou willen. Ik heb deze freelancers met zorg geselecteerd en sta ik voor hun kwaliteit. We werken volgens dezelfde werkwijze en we staan voor dezelfde waarden. Ik stel ze met trots aan u voor:

Jolien van der Kooij

Veel mensen vragen aan me: ‘Is dat niet lastig, altijd maar met verdriet te maken hebben?’ Gek genoeg is dat niet zo. Waar gehuild wordt, wordt ook gelachen. Waar het om afscheid gaat, wordt er volop geleefd. En om dat leven gaat het voor mij in mijn werk – sinds 1999 – als uitvaartbegeleidster.

Ik wil het mensen mogelijk maken optimaal en op hun eigen wijze afscheid te nemen. En daar ondersteun ik graag in met m’n kennis, creativiteit, rust, ideeën, aandacht en de nodige lichtheid.

Jolien van der Kooij

Annet Peetoom

Een uitvaart is een mogelijkheid om een uniek leven te beschouwen. In de uitvaartbegeleiding besef ik telkens weer de uniciteit van elk mens. Geen uitvaart is hetzelfde. Daarom vind ik het belangrijk om bij het organiseren van een uitvaart samen met u te zoeken naar mogelijkheden. Keuzes die ongebruikelijk zijn, kunnen veel creativiteit losmaken.

Sinds 1995 help ik mensen graag bij het maken van de juiste keuzes voor een uitvaart. Ruimte, tijd en vrijheid staan dan ook centraal in mijn begeleiding.

Annet Peetoom