Freelance uitvaartverzorger

Gezocht: een betrokken, ervaren  en zelfstandige freelance uitvaartverzorger.

Ellen Somsen Uitvaartzorg wil nabestaanden in een moeilijke periode van hun leven bijstaan, zodat ze later met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Tijd, oprechte aandacht, luisteren, deskundig advies, juiste informatie, inspiratie en af en toe buiten de gebaande paden treden zijn hierbij de keywords. De hele dienstverlening is erop gericht om samen met de nabestaanden te komen tot een mooi en een echt persoonlijk afscheid, dat past bij de levenswijze van de overledene en de wensen van de nabestaanden. Want als families goed afscheid kunnen nemen, dan helpt dit met het verwerken en het verder kunnen leven met het verlies.

Wegens vertrek van een collega zijn we op zoek naar een

Freelance uitvaartverzorger

Als freelance uitvaartverzorger werk je onder de naam van Ellen Somsen Uitvaartzorg en begeleid je families zelfstandig in het aannemen en uitvoeren van de uitvaart.

  • Je hebt (ruime) ervaring als uitvaartverzorger
  • Je bent bekend met de Amsterdamse uitvaartlocaties
  • Je kunt goed omgaan met mensen en beschikt over een groot empathisch vermogen
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Je werkt zelfstandig
  • Je werkt nauwkeurig en secuur en hebt oog voor detail
  • Je bent flexibel met je werktijden en hebt ruimte in de agenda
  • Je woont in Amsterdam of directe omgeving

Je komt te werken bij een jonge en frisse uitvaartonderneming, waarbij je volop ruimte hebt om families een goede dienstverlening te bieden. Voor iedere uitgevoerde uitvaart ontvang je een marktconforme vergoeding.

Voor vragen kun je altijd mailen of bellen met Ellen Somsen 0628620820. Mocht je aan het profiel voldoen, dan kom ik graag met je in contact. Mail je cv en motivatie naar info@ellensomsen.nl. Reageren heeft alleen zin als je echt zelfstandig uitvaarten hebt begeleid en bekend bent met Amsterdamse uitvaartlocaties.

Write A Comment